Tagliatelle cu ton

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tagliatellele cu ton sunt foarte gustoase, iar pentru un plus de aroma si gust se pot adauga masline feliate...

Ingrediente

    • 500 gr tagliatelle
    • 4 rosii
    • 100 ml vin alb
    • menta proaspata
    • 500 gr ton
    • 4 catei de usturoi
    • ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se fierb pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj.
  2. Intre timp, se prepara pestele si sosul. Se indeparteaza oasele, iar carnea se taie in cubulete pe care perpeleste-le in ulei incins pana cand se rumenesc frumos pe toate partile.
  3. Se feliaza rosiile si adauga-le peste peste, caleste-le putin, adauga usturoiul tocat, sare si da vasul la cuptor pana cand scade sosul.
  4. Se scoate pestele din cuptor, se adauga vinul, se amesteca , apoi se toaran totul peste pastele scurse. Se amesteca usor, dupa care se serveste decorat cu frunze de menta proaspata.

Recomandari

Paste