Tagliatelle cu sos curry

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tagliatellele cu sos curry sunt delicioase, ele avand un gust puternic de curry. Pentru a imbunatati aroma, puteti adauga in momentul servirii parmezan ras.

Ingrediente

    • 200 gr somon alb afumat
    • 2 linguri unt
    • 400 ml smantana pentru gatit
    • 500 gr tagliatelle
    • 1 ceapa
    • 5 linguri coniac
    • 2 linguri curry
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se fierb pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.
  2. Se incinge uleiul in care se caleste ceapa taiata in julien, pana se inmoaie, se stinge cu coniac, apoi se adauga praful de curry si se lasa sa se inabuse totul pentru 3 minute.
  3. Se adauga 200 ml de apa, se acopera cu capac si se lasa sa fiarba. Se adauga apoi pestele taiat in feliute si smantana, dupa care se da intr-un clocot. Se potriveste  de sare, apoi se amesteca cu pastele scurse.
  4. Se pune totul intr-un  vas termorezistent, si se baga in cuptorul incins, la foc iute, cam 10 minute.

Recomandari

Paste