Spaghete cu rosii

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Spaghetele cu rosii sunt varianta ideala cand vin musafiri neanuntati pe care doriti totusi sa ii impresioanati cu calitatile dvs de bucatareasa.

Ingrediente

    • 300 gr spaghete
    • 4 catei de usturoi
    • 1 lingura capere
    • cateva rosii cherry
    • ulei de masline
    • 400 gr  pulpa de rosii
    • 100 gr bacon
    • busuioc verde
    • patrunjel verde
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se fierb spaghetele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalj, apoi se scurg cu ajutorul unei site.
  2. Separat, intr-o tigaie adanca pune pulpa de rosii, 2 linguri cu ulei de masline, sare, piper macinat si lasa sa fiarba la foc mic pana da in 2-3 clocote. Adauga usturoiul tocat si busuiocul, lasa sa mai fiarba 5 minute, apoi da tigaia la o parte.
  3. In alta cratita incinge 2 linguri cu ulei si pune rosiile cherry sa se rumeeasca putin. Adauga spaghetele si caperele si lasa sa fiarba impreuna 2 minute
  4. In  momentul servirii se pun pastele pe o farfurie intinsa si se pun deasupra felii de bacon prajit si frunze de busuioc proaspat.

Recomandari

Paste