Paste cu legume coapte

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pastele cu legume coapte trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase, iar daca folositi paste integrale sunt si foarte sanatoase!

Ingrediente

    • 1 vanata
    • 1 dovlecel
    • 1 ceapa
    • 500 gr spaghete
    • 2 ardei grasi
    • 5 rosii
    • 5 catei de usturoi
    • ulei
    • busuioc
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii
Timp de preparare 50 minute

  1. Pune spaghetele la fiert in apa cu sare, conform inidcatiilor de pe ambalaj, apoi scurg-le intr-o strecuratoare.
  2. Coace legumele pe un gratar. Feliaza vanata si dovlecelul fara sa indeparteazi coaja si pune-le pe gratar, iar printre ele pune rosiile intregi. Ardeii coacei pe o plita si curata-i de coaja si cotor.
  3. Curata ceapa, toac-o cubulete, apoi caleste-o in 5 linguri de ulei pana incepe sa devina translucida, apoi adauga cateii de usturoi zdrobiti, si ardeii taiati felii. Cand rosiile s-au inmuiat, taie-le felii si adauga-le in sos, la fel si restul legumelor. Drege sosul de sare si piper, apoi adauga spaghetele si lasa-le 3 minute cat sa traga si ele putin sos.
  4. Pastele se servesc cu frunze de busuioc proaspat sau putin busuioc uscat.

Recomandari

Paste