Briose cu ciocolata- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Briosele cu cocolata sunt un desert aromat, delicios, pe care il puteti glazura cum doriti dvs. sau il puteti servi ca atare.

Ingrediente

    • 250 gr faina
    • 3 linguri cacao
    • 150 gr fulgi de ciocolata
    • 100 ml ulei
    • 1 esenta de vanilie
    • 1 plic praf de copt
    • 150 gr zahar
    • 250 ml lapte
    • 3 oua
    • 1 esenta de rom

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca uleiul cu ouale si zahar, se adauga laptele si esentele si se toarna totul peste faina amestecata cu praful de copt si cacaua si se omogenizeaza bine, apoi se incorporeaza usor fulgii de ciocolata.
  2. Se toarna compozitia in forme unse si tapetate cu hartie de copt, cate sa se umple numai 3/4, apoi se coc in cuptorul incins 25 de minute. Cand sunt gata briosele se tin in forme pana se racesc coplet, abia apoi se pot scoate si servi.

Recomandari

Panificatie