Tochitura- varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tochitura este o mancare gustoasa si apetisanta, care se serveste cu mamaliga sau cu paine calda.

Ingrediente

    • 1 piept de pui
    • 300 gr pulpa de porc
    • 300 gr ficatei de pui
    • 4 catei de usturoi
    • 1 cutie de ciuperci intregi
    • 2 rosii sau o cutie mica de bulon
    • 1 ceapa
    • patrunjel verde
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Se ia ceapa care se taie fidelute si se caleste, usturoiul se taie maruntel si se pune peste ceapa, se presara un pic de delikat, peste aceasta prajeala se pun rosile taiate marunt sau cutia de bulion si se acopera cu un capac sa se inabuseasca.
  2. Carnea se spala si se taie cubulete de marime potrivita, peste ceapa inabusita se adauga carnea de porc. Dupa 5 minute se adauga si pieptul de pui ficatelul si ciupercutele intregi. Se lasa sa fierba bine iar la sfarsit se adauga patrunjelul taiat foarte marunt.

Recomandari

Mancaruri