Tochitura moldoveneasca- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tochitura moldoveneasca este delicioasa si apetisanta, numai buna atunci cand aveti invitati neasteptati.

Ingrediente

    • 200 gr carnati de porc afumati
    • 200 gr ficat de porc
    • 300 gr carne de porc
    • 150 gr costita afumata
    • 1 capatana de usturoi
    • 250 gr telemea de oaie
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Costita se taie felii si se prajeste. Se adauga carnea de porc, ficatul si carnatii taiati in bucati potrivite, amestecand usor pana cand totul se rumeneste bine. Se condimenteaza cu sare si usturoi taiat feliute.
  2. Intre timp, se pregateste si mamaliga potrivit de tare si, cat fierbe mamaliga, se fac si oua ochiuri pentru exact cate persoane sunt la masa.
  3. Se asaza tochitura in farfurie cu mamaliga alaturi, iar oul ochi este asezat pe mamaliga si peste toate se rade putina telemea. Se serveste fierbinte.

Recomandari

Mancaruri