Tocanita de naut

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocanita de naut este o mancare orientala, dietetica, ideala pentru zilele de post sau cand suntem la regim sau dieta, avand un continut caloric scazut.

Ingrediente

    • 500 gr  naut
    • 2 catei de usturoi
    • 2 cartofi
    • 1 lingurita boia dulce
    • cateva fire de patrunjel verde
    • 1 ceapa
    • 250 ml supa de pui
    • 3 rosii
    • 1 fir de oregano

Instructiuni de preparare

  1. Nautul se spala bine si se pune la inmuiat de seara pana dimineata.
  2. A doua zi, nautul se scurge bine si se pune la fiert ion supa calda.
  3. Se adauga ceapa taiata pestisori, usturoiul, cartofii taiati cubulete, boiaua si firul de oregano. Dupa ce s-au fiert si cartofii, si nautul, se adauga rosiile taiate marunt si se lasa sa mai dea in 2-3 clocote, dupa acre se opreste focul si se adauga patrunjel verde.

Recomandari

Tocanita de porc

Tocanita de porc este o mancare satioasa, delicioasa si foarte usor de preparat.

30 min
4 servings

Tocanita de vitel-varianta 2

Tocanita de vitel este o mancare foarte gustoasa si aromate, fiind in acelasi timp si un preparat ditetic si satios.

30 min
4 servings

Tocanita de pui cu legume

Tocanita de pui cu legume este o mancare usoara si aromata, perfecta in zilele caniculare de vara, si pe care o puteti servi rece.

30 min
4 servings

Mancare de naut cu dovleac

Mancarea de naut cu dovleac este ideala pentru zilele de post, datorita continutului ridicat de roteine din naut.

30 min
4 servings

Tocanita de trufandale

Tocanita de trufandale este o mancare banateana de iarna, foarte gustoasa si apetisanta.

30 min
4 servings

Mancaruri