Tocanita de miel

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocanita de miel etse aromata, delicioasa si care nu trebuie sa lipseasca din meniul nici unui adult.

Ingrediente

    • 600 gr carne de miel
    • 1 ceapa
    • 200 ml suc de rosii
    • 1 lingura pasta de ardei
    • 2 morcovi
    • 200 gr ciupercute
    • 1  ardei gras rosu
    • patrunjel verde
    • ulei
    • boia de ardei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Taie carnea in bucati potrivite si pune-le la fiert 5 minute in apa clocotita, apoi scurge-le si da-le printr-un  jet de apa rece.
  2. Incinge 3 linguri de ulei si caleste ceapa si ardeiul taiate marunt. Adauga carnea, pasta de ardei, ciupercutele feliate, morcovii, sare si putina boia de ardei.
  3. Amesteca usor, cat aromele si legumele sa cuprinda bucatile de carne, si toarna apa sau supa de carne cat sa acopere totul. Lasa sa fiarba incet, amestecand cu grija sa nu sfarame legumele.
  4. Cand toate s-au patruns, adauga sucul de rosii si lasa sa dea in cateva clocote. Aromatizeaza cu patrunjel si opreste focul. Acopera oala cu capac si las-o cateva minute sa se racoreasca inainte de a servi.

Recomandari

Tocanita de miel cu cartofi

Tocanita de miel cu cartofi este o mancare aromata de primavara, delicioasa si pe placul tuturor.

30 min
4 servings

Tocanita cu costite de miel

Tocanita cu costite de miel este un preparat aromat pe acre il puteti prepara chiar si de Paste! Indiferent de ocazie, conteaza doar sa fiti langa cei dragi!

30 min
4 servings

Tocana din coaste de miel

Tocana din coaste de miel este o mancare mai grea, dar plina de legume, deci un pranz reusit pentru orice gurmand.Cobinarea modalitatilor de preparare cuptor-aragaz, ofera o aroma deosebita mancarii.

30 min
4 servings

Carne de miel cu stevie

Carnea de miel cu stevie este o mancare foarte gustoasa si apetisanta!

30 min
4 servings

Stufat de miel-varianta 1

Stufatul de miel este o mancare traditionala, care se prepara, in general, o singura data pe an. De Paste, la taierea mielului, ceapa verde si usturoiul verde sunt proaspete si subtiri si dau aroma minunata stufatului de miel.

30 min
4 servings

Mancaruri