Tocanita de ciuperci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocanita de ciuperci este o mancare de post foarte buna si gustoasa, pe care ar trebui sa o incercati si dvs.

Ingrediente

    • 500 gr ciuperci
    • 3 cepe
    • 150 ml ulei
    • 1 lingurita cu faina
    • 2 rosii decojite
    • marar tocat
    • sare
    • boabe de piper

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Cureti coditele ciupercilor de partea care a stat in pamant, pe care o arunci, separi palariile, speli in mai multe ape si le toci felii subtiri. La fel procedezi cu coditele (daca sunt compacte).
  2. Toci ceapa pestisori, o calesti in ulei cald pana devine sticloasa. Presari cu faina, stingi cu 1 cana de apa, adaugi ciupercile si fierbi acoperit 15 minute. Adaugi sare, boabe de piper si rosiile decojite, taiate felii subtiri si mai lasi sa fiarba un sfert de ora.
  3. Decorezi cu marar tocat fin, servesti cu mamaliguta, alaturi de un vin alb, sec.

Recomandari

Mancaruri