Tocana de maruntaie de miel

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocana de maruntaie de miel este un preparat foarte gustos pe acre macar o data trebuie sa il incercati.

Ingrediente

    • 200 gr ficat de miel
    • 2 rinichi de miel
    • 1 inima de miel
    • 1 splina de miel
    • 4 cepe
    • sare
    • 150 ml ulei
    • piper
    • marar tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Se pregatesc maruntaiele ca pentru orice alt fel de mancare: rinichii se tin in apa cu otet o ora, ficatul, inima si splina se fierb 10 minute in apa, se spala, se scurg, se taie marunt.
  2. Ceapa se taie in forma de pestisori si se caleste in ulei fierbinte, apoi se stinge sosul de ceapa cu bulion de rosii sau cu o rosie decojita, se adauga ficatul taiat cuburi mici, splina fiarta si taiata fasii, rinichii taiati marunt si inima taiata cuburi. Se adauga apa calda sau supa de zarzavat, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se fierbe inabusit pana cand sosul scade la jumatate. Se presara deasupra marar.
  3. Tocana de maruntaie de miel se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda si vin alb demisec.

Recomandari

Mancaruri