Tocana de manzat

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocana de manzat este o mancare satioasa si aromata, indicata a se consuma atat calda cat si rece.

Ingrediente

    • 1 kg cap de piept sau 500 gr carne macra de manzat
    • 4 cepe
    • usturoi verde
    • 150 ml ulei
    • 175 gr smantana
    • marar tocat
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Speli carnea, o portionezi si o prajesti in ulei incins, apoi o scoti carnea si o lasi deoparte.
  2. In uleiul ramas, trecut in alta cratita si strecurat, calesti ceapa taiata pestisori si usturoi verde, pana cand ceapa devine transparenta. Pui carnea peste ceapa, acoperi cu apa calda, adaugi sare si boabe de piper, fierbi pana cand carnea se poate consuma.
  3. Adaugi marar tocat, mai lasi pe foc mic 15 minute, tragi vasul deoparte si servesti cu smantana si mamaliguta fierbinte.

Recomandari

Tocana de maruntaie de miel

Tocana de maruntaie de miel este un preparat foarte gustos pe acre macar o data trebuie sa il incercati.

30 min
4 servings

Tocana de ficat de miel

Tocana de ficat de miel este un preparat plin de vitamine, indicat mai ales persoanelor cu anemie de fier.

30 min
4 servings

Tocana de burta

Tocana de burta este o tocata plina de arome si calorii pe care trebuie sa o incercati macar o data.

30 min
4 servings

Tocana de carne si legume

Tocana de carne si legume este o mancare delicioasa, satioasa si usor de preparat.

30 min
4 servings

Pulpe de pui cu tocana de legume si laste

Pulpele de pui cu tocana de legume si laste este un preparat ardelenesc aromat, gustos si foarta satios.

30 min
4 servings

Mancaruri