Tocana ardeleneasca de porc

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocana ardeleneasca de porc este o mancare pe care o puteti prepara chiar si la mesele in familie alaturi de cei dragi.

Ingrediente

    • 600 gr carne de porc
    • 3 cepe
    • 300 gr faina
    • 1 lingura pasta de tomate
    • 500 ml supa de oase
    • 150 gr untura
    • 1 ardei gras
    • 2 oua
    • boia de ardei dulce
    • piper macinat
    • patrunjel verde
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Carnea se portioneaza, se sareaza si se inabusa in untura cu putina apa, impreuna cu ceapa si ardeiul, taiate marunt. Se adauga pasta de tomate, boiaua de ardei, piperul, sarea si supa de oase si se lasa la fiert 40-45 de minute.
  2. Se framanta un aluat din faina, sare, ou si putina apa, din care se modeleaza bastonase cu diametrul de 1 cm, care se taie in bucati scurte, se fierb in apa cu sare si se adauga peste carne. Se mai fierb 10-15 minute. Se serveste fierbinte, cu patrunjel verde tocat deasupra.

Recomandari

Mancaruri