Sturzi la cuptor

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Desi sunt firavi sturzii la cuptor sunt o delicatesa. Daca aveti ocazia sa savurati acest preparat veti fi uimiti de gustul fin al carnii.

Ingrediente

    • 4 sturzi
    • 40 gr slanina
    • 50 gr unt
    • 200 ml vin alb
    • piper macinat
    • sare
    • crutoane

Instructiuni de preparare

  1. Sturzii se curata, se spala, apoi se pun intr=o cratita cu unt fierbinte si cu 4 felii de slanina. Se adauga putina sare, se acopera cratita cu capac si se baga la cuptor sa se friga timp de 15 minute.
  2. Se adauga crutoane prajite in unt si vinul, apoi se lasa sa fiarba la foc mic pana cand carnea sturzilor se fragezeste.

Recomandari

Mancaruri