Spanac cu sos de rosii

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Spanacul cu sos de rosii este o mancare delicioasa de sezon, care este la mare cautare cand spanacul este proaspat.

Ingrediente

    • 1,5 kg spanac
    • 50 gr unt
    • 1 kg rosii
    • 1 lingura faina
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Spanacul se curata, se spala, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare. Cand este fiert se scurge si se pune intr-o cratita cu unt, se amesteca cu 1 lingura faina si cu sos de rosii.
  2. Se adauga sare, piper, se lasa sa scada si se serveste.

Recomandari

Ciuperci fripte cu sos de rosii- varianta 2

Ciupercile fripte cu sos de rosii este un preparat de post foarte gustos si plin de vitamine.

30 min
4 servings

Conopida cu sos de rosii

Conopida cu sos de rosii este un preparat dietetic, fiind un deliciu pentru cei care tin diete sau cure de slabire.Conopida cu sos de rosii este recomandata sa fie preparata toamna cand e sezonul conopidei, astfel aroma este mult mai intensa.

30 min
4 servings

Chiftelute de peste cu sos de rosii

Chiftelutele de peste cu sos de rosii este un preparat foarte gustos si apetisant. Pestele folosit la aceste chiftelute trebuie sa fie un peste alb, slab, fara oase cum ar fi pangasius macroul...

30 min
4 servings

Lin cu sos de rosii

Linul cu sos de rosii este un preparat pescaresc satios si foarte aromat.

30 min
4 servings

Pui cu sos de rosii

Puiul cu sos de rosii este un preparat foarte raspandit la noi, deoarece se prepara rapid si este foarte satios.

30 min
4 servings

Mancaruri