Rulada cu carne si sos de ciuperci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rulada cu carne si sos de ciuperci este un preparat care are mare succes daca este servit rece in zilele caniculare de vara.

Ingrediente

    • 500 gr pulpa de porc
    • 500 gr pulpa de vita
    • 2 cepe
    • 2 oua
    • pesmet
    • 1 felie de paine
    • 100 gr unt
    • ciuperci
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata carnea de pielite si se toaca prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata si stoarsa.
  2. Se toaca ceapa si se caleste usor in 50 gr de unt, apoi se amesteca in carne, se adauga 1 ou intre si un galbenus, sare si piper, apoi se framanta bine.
  3. Pe un fund de lemn pe care se presara pesmest se asaza carnea in forma de sul, se unge cu albus, apoi se presara pesmet.
  4. Se asaza rulada intr-o tava, se pun bucatele de unt, se toarna putina apa si se introduce la cuptor.
  5. Separat se face un sos de ciuperci care se toarna peste rulada in momentul servirii.

Recomandari

Mancaruri