Ragout de pui

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ragout de pui este de fapt o tocanita foarte aromata si usor de preparat pe care merita sa o incercati.

Ingrediente

    • 800 gr piept de pui
    • 1 fir de praz
    • 250 gr mere
    • 1 lingura zeama de lamaie
    • 250 gr rosii mici
    • sare
    • piper
    • 6 linguri ulei
    • 350 ml supa de pasare
    • 5 ramurele cimbru
    • 150 ml sos olandez gata preparat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 portii

Timp de preparare 75 minute

  1. Tai carnea de pui in bucati nu prea mari. Cureti prazul, il speli si il tai felii. Speli merele, le scoti casuta cu seminte, apoi le tai felii si le stropesti cu zeama de lamaie. Speli rosiile si le tai in sferturi.
  2. Condimentezi carnea cu sare si piper si o prajesti bine in ulei.
  3. Scoti carnea din tigaie, adaugi supa, cimbrul si prazul si fierbi totul circa 5 minute, la foc mic, apoi pui feliile de mar. Amesteci totul cu sosul olandez, bucatile de pui si rosiile si dai amestecul intr-un clocot.
  4. Scoti ramurele de cimbru, condimentezi cu sare si piper si servesti acest ragout cu friganele sau cu paine prajita in unt.

Recomandari

Mancaruri