Pui inabusit cu ciuperci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Puiul inabusit cu ciuperci este un prepara pe care il puteti oricand face folosind ciuperci albe proaspete sau din conserva.

Ingrediente

    • 1 pui
    • 125 gr ciuperci  chinezesti
    • 1 lingura unt
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se desface puiul bucati si se spala bine, apoi se pune in cratita cu untul fierbinte, intorcand bucatile pe ambele parti, pana se albesc.
  2. Se adauga ciupercile, dand focul la mic, si se lasa sa fiarba acoperite cu un capac pana scade apa lasata de ciuperci si de pui. Cand apa a scazut, se mai adauga cate putina  apa si se lasa sa fiarba acoperit, pana cand furculita intra usor in bucatile de carne, moment in care se ia capacul lasand carnea sa se rumeneasca putin pe ambele parti, apoi se adauga putina sare, dupa care se poate servi alaturi de ciuperci.

Recomandari

Mancaruri