Pui cu ciuperci si sos de portocale

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Puiul cu ciuperci si sos de portocale este un preparat pe act de aromat si acrisor pe atat de gustos si rafinat.

Ingrediente

    • 2 piepti de pui
    • 2 linguri cu faina
    • 200 ml suc de portocale
    • ulei
    • 200 gr ciuperci
    • 3 linguri coniac
    • patrunjel verde
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Curata ciupercile, spala-le, apoi taie-le in felii. Pieptul de pui tavaleste-l prin faina si rumeneste-l pe toate partile pana capata o culoare aurie, dupa acre scoate-l pe o farfurie.
  2. In grasimea ramasa caleste ciupercile pana cand se inmoaie, adauga cusul de portocale si coniacul.
  3. Pune pieptii de pui intr-o tava, toarna sosul peste ei si ciupercile, adauga o ceasca cu apa si presara putina sare. Da la cuptor 20 de minute, apoi serveste cu piure de cartofi sau cu garnitura de orez.

Recomandari

Mancaruri