Pui cu anghinare

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Puiul cu anghinare este un preparat italienesc pe care cu siguranta il veti indragi si dvs din prima imbucatura.

Ingrediente

    • 1 pui
    • 2 linguri ulei
    • 3 cepe
    • 2 linguri unt
    • 2 leg anghinare
    • 500 gr ciuperci
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se spala puiul, apoise taie in bucati care se pun cu o lingura de unt si una de ulei sa se inabuse, intr-o cratita acoeprita cu capac.
  2. Se curata anghinarea si se prepara sote. Ciupercile spalate se pun cu 1 lingura de unt intr-o cratita acoperita sa fiarba in unt si in zeama lasata de ele. Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei, pana devine aurie. Bucatile de pui se asaza pe un platou, se sareaza, se pune anghinarea sote, ciupercile sarate si ceapa rumenita deasupra.

Recomandari

Mancaruri