Pilaf de praz

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pilaful de praz e simplu de facut, e extraordinar de gustos, se poate manca rece si mai e si de post. Insa, daca vreti musai s-o mancati calda, iar problemele cu postul nu va intereseaza, puteti inlocui untul cu ulei.

Ingrediente

    • 5 fire de praz
    • 150 gr orez
    • 50 gr unt
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. pentru pilaf se taie prazul felii subtiri si s inabusa in unt pana se inmoaie bine si cand incepe sa se rumneasca se amesteca cu orezul spalat, care a fost tinut in apa sa se umfle putin.
  2. Se toarna apa, se pune putina sare si se introduce vasul la cuptor si se lasa sa fiarba pana scade apa.

Recomandari

Mancaruri