Piept de pui invelit in sunca- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pieptul de pui invelit in sunca este un preparat foarte aromat si usor de preparat, fiind la fel de bun cald sau rece.

Ingrediente

    • 1 piept de pui dezosat
    • 8 felii subtiri de sunca cruda
    • 1 ceapa
    • 2 morcovi
    • 1/2 telina
    • 1/2 ardei gras
    • 200 gr broccoli
    • 100 gr pasta de rosii
    • 100 ml vin alb
    • sare
    • piper
    • 1 legatura patrunjel
    • ulei
    • rozmarin

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

Timp de preparare 70 minute

  1. Speli carnea, o tai in 4, apoi o prajesti in putin ulei incins. Scoti bucatile de carne si le condimentezi cu rozmarin, sare si piper.
  2. In uleiul ramas, pui legumele taiate fasii subtiri si le inabusi. Fierbi buchetelele de broccoli si le adaugi spre sfarsit peste legume, apoi torni pasta de rosii amestecata cu vin. Cand s-au fiert, pui compozitia intr-un vas ce poate fi dat la cuptor si condimentezi dupa gust. Deasupra asezi bucatile de pui pe care le-ai invelit mai intai in sunca.
  3. Dai vasul la cuptor timp de 15-20 de minute, apoi poti servi.

 

Recomandari

Mancaruri