Piept de pui invelit in sunca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta reteta o puteti incerca atat ca fel principal la masa de pranz cat si ca aperitiv, secretul retetei constand in faptul ca este si mai buna preparata cu o zi inainte.

Ingrediente

    • un piept de pui dezosat
    • 6 felii de bacon
    • 1 ceapa
    • 2 morcovi
    • 1/2 telina
    • 1/2 ardei gras
    • un buchetel de broccoli
    • 200 gr de pasta de tomate
    • un pahar de vin alb
    • sare si piper
    • ulei
    • rozmarin
    • verdeata

Instructiuni de preparare

  1. Iei pieptul de pui si dupa ce il speli il tai in 4 il prajesti in putin ulei. Dupa ce le prajesti le condimentezi cu rozmarin.
  2. In uleiul ramas, pui legumele taiate fasii subtiri. Fierbi buchetelele de broccoli si il adaugi spre sfarsit in amestecul de legume la calit. Adaugi peste ele pasta de tomate si vinul si mai lasi sa dea intr-un clocot dupa care le pui intr-un vas de cuptor.
  3. Peste legume asezi bucatile de pui pe care le-ai invelit pe fiecare in 2 felii de bacon si dai vasul la cuptor pentru 20 minute.
  4. Cand o scoateti din cuptor ornati cu fire de verdeata tocata.

Recomandari

Mancaruri