Peste spada la cuptor

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Peste spada la cuptor este un preparat delicios care va salveaza sa nu mai stati mult in bucatarie.Astfel ca in max 20 de minute este gata o masa delicioasa, sanatoasa si cu siguranta pe gustul tuturor!

Ingrediente

    • 4 fileuri de peste-spada
    • 2 linguri capere
    • 2 catei de usturoi
    • 1 lingura de patrunjel verde tocat
    • 3 linguri otet
    • 1 lamaie
    • extra virgin ulei de masline
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Se iau 3 bucati de folie de aluminiu si se ung cu ulei, apoi se asaza fileurile de peste spalate si uscate cu servete absorbante.
  2. Se presara pestele cu otet, se condimenteaza cu sare si piper si se presara cu patrunjel verde tocat fin. Aranjati feliile de lamaie pe fiecare felie de peste, se adauga capere si 2 catei de usturoi taiati felii subtiri. Se toarna deasupra putin ulei de masline si se inchid strans suluri.
  3. Rulourile de peste in folie se pun pe o tava si se baga in cuptorul incins si se coc 15-20 de minute.Cand pestele este gata se desface larg si se serveste direct din folie.

Recomandari

Mancaruri