Pastrav in smantana

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pastravii in smantana trebuie sa ii incercati pentru ca sunt gustosi,aromati si usor de preparat.

Ingrediente

    • 4 buc de pastravi
    • malai
    • 1 kg smantana
    • sare
    • 1 ceapa
    • marar si patrunjel

Instructiuni de preparare

  1. Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste gustul de sare, dupa care se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu mereu.
  2. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se trage de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda si se serveste cu marar si patrunjel verde deasupra.

Recomandari

Pastrav fiert in smantana

Pastravul fiert in smantana este foarte gustos si aromat, perfect pentru mesele satioase alaturi de cei dragi.

30 min
4 servings

Pastravi fierti in smantana

Pastravii fierti in smantana sunt foarte aromati si gustosi indiferent ca sunt serviti calzi sau reci.

30 min
4 servings

Pastrav in sos de sofran si rodie

Pastravul in sos de sofran si rodie se prepara usor si este o adevarata capodopera.Gustul imbietor facut dintr-o combinatie orientala perfecta ne face sa ne simtim bine si sa manacam sanatos is delicios.

30 min
4 servings

Pastrav in sos de sofran si rodie- varianta 2

Pastravul in sos de sofran si rodie este o delicatesa gustoasa si foarte apetisanta pe acre merita sa o incercati.

30 min
4 servings

Pastrav in saramura

Pastravul in saramura este foarte bun, iar daca alaturi aveti si o mamaliguta calda, este pranzul perfect.

30 min
4 servings

Mancaruri