Limba de porc cu praz si masline

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

O reteta delicioasa care poate fi preparata si cu cubulete de carne nu numai cu limba.

Ingrediente

    • 1 limba de porc
    • 2 cepe
    • 150 ml  de ulei
    • 4-5 fire de praz
    • 6-8 masline
    • 1 lingura de faina
    • 3 linguri de bulion
    • condimente pt carnea de porc
    • verdeata

Instructiuni de preparare

  1. Speli bine limba, o oparesti,o cureti de stratul carnos dupa care o tai rondele. Taie ceapa Julien si prazul  bastonase de 2-3 cm.
  2. Intr-o cratita cu ulei pui la inabusit ceapa si rondelele de praz apoi adaugi o cana de apa. Continui fierberea pana carnea se patrunde bine apoi adaugi faina dizolvata cu apa, bulionul si maslinele iar la sfarsit sare si verdeata.

Recomandari

Mancaruri