Heringi marinati

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Heringul marinat este foarte gustos si mai dietetic decat macroul marinat, intrucat este un peste mai slab.

Ingrediente

    • 10 heringi
    • 1 morcov
    • 1 legatura patrunjel verde
    • 200 ml vin alb
    • 100 ml otet
    • 1 ceapa mare
    • 4 buc arpagic
    • 4 boabe de piper
    • cimbru
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata legumele, se toaca verdeata si se pun la fiert impreuna cu otetul, vinul, putina sare, boabele de piper, timp de 15 minute.
  2. Intr-un vas termorezistent se pun heringii, se acopera cu hartie pergament unsa cu ulei, deasupra se toarna supa de legume si se introduce vasul la cuptor pentru 20 de minute.
  3. Cand se scoate din cuptor se inlatura hartia pergament, se mai stropeste pestele cu ulei, se lasa sa se raceasca, dupa care se poate servi impreuna cu sosul din vas.

Recomandari

Mancaruri