Gulas cu soia

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Reteta de gulas cu soia reprezinta o varianta foarte buna pentru cei care vor sa tina post dar nu pot renunta la ideea de a manca carne.O reteta delicioasa care va fi in topul preferintelor dumneavoastra.

Ingrediente

    • 1 pachet soia cuburi (200 gr)
    • 1 ceapa
    • 1 ardei kapia sau gras
    • 2 morcovi
    • 3 rosii decojite
    • 1 patrunjel radacina
    • 1 lingurita chimen macinat
    • 1 lingurita tarhon
    • 50 ml ulei
    • 2 linguri pasta de gulas sau 1 lingura boia de ardei dulce
    • 3-4 felii ardei iute ( daca doresti gulasul mai picant)
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Fierbi cuburile de soia in apa cu sare maxim 15 minute. Le scurgi de apa si le lasi la scurs intr-o sita.
  2. Separat cureti ceapa si ardeiul  si le tai marunt. Morcovii si patrunjelul radacina ii cureti, ii speli si ii tai cubulete sau rondele. Rosiile le tai felii.
  3. Pui uleiul la incins si calesti ceapa si ardeiul timp de 2 minute, dupa care adaugi morcovii si patrunjelul radacina feliat. Le lasi sa se caleasca pana cand morcovii se inmoaie pe jumatate.
  4. Adaugi pasta de gulas ( sau 1 lingura de boia dulce,dupa preferinte), rosiile feliate si cuburile de soia. Amesteci, condimentezi cu chimen macinat si tarhon,apoi stingi totul cu 3 litri de apa.Adaugi sare,dupa gust, si feliile de ardei iute. Lasi totul sa fiarba pana cand morcovii sunt moi. Gulasul in opresti si il lasi 10 minute sa se racoreasca inainte de servire.

Recomandari

Mancaruri