Dorada la cuptor

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Dorada la cuptor este un preparat rapid, gustos si sanatos care de multe ori concureaza cu macroul.Doarada este doar pentru aceia dintre dvs care stie sa faca diferenta dintre pesti chiar si cand este preparat.

Ingrediente

    • 1 kg dorada proaspata
    • 60 gr margarina
    • 20 gr  unt
    • 3 lamai
    • sare şi piper

Instructiuni de preparare

  1. Dorada se curata, apoi se spala sub jet de apa rece, la final uscand pestele cu servete absorbante. Se unge dorada cu putina margarina si se asaza pe o bucata de folie de aluminiu.
  2. Separat se amesteca untul cu restul de margarina,adaugand putinasare si putin piper. Se umple pestele cu compozitia rezultata adaugand la final felii de lamaie.se inchide folia de aluminiu si se pune pe o tava care se baga in cuptorul incins pentru 30 de minute.
  3. In momentul servirii pentru un efect mai mare serviti pestele cu tot cu folie, musafirii avand onoarea sa desigileze pestele.

Recomandari

Mancaruri