Dorada cu legume otet balsamic si mere

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Dorada cu legume, otet balsamic si mere este un preparat gustos, pe care il puteti servi la mesele alaturi de cei dragi de la sfarsitul saptamanii.

Ingrediente

    • 1 buc file de dorada
    • 100 grorez italian
    • 1 felie de gulie
    • 4 ciuperci
    • 2 linguri ulei de masline
    • 1/2 ardei gras rosu
    • 1 lamaie
    • cateva frunze de salata verde
    • 1/4 mar verde
    • 1 ceapa rosie
    • 20 ml otet balsamic
    • 4 rosii cherry
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Introduceti dorada la cuptor, cu sare, pe folie alimentara si lasati-o sa se coaca la foc mediu, pe raftul din mijloc, pentru 14 minute.
  2. Fierbeti  orezul si apoi trageti-l in tigaie, doar cu sare, impreuna cu ciupercile si ardeiul gras rosu, taiate marunt, timp de 7-8 minute, la foc mediu.
  3. Amestecati salata cu feliile de gulie, rosiile cherry si ceapa taiata marunt. Puneti dressing de ulei si lamaie si asezonati cu sare.
  4. Amestecati reductia de otet balsamic cu merele, curatate de coaja si taiate marunt de tot si subtiati amestecul cu putina zeama de lamaie.
  5. Serviti dorada pe pat de orez impreuna cu salata si sosul de otet balsamic cu mere.

Recomandari

Mancaruri