Conopida cu sos alb

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Conopida cu sos alb este una din acele mancaruri usoare pe care cu siguranta o veti aprecia si dumneavoastra.

Ingrediente

    • 1 conopida mica
    • faina
    • cascaval
    • sas alb din unt
    • lapte

Instructiuni de preparare

  1. Conopida se curata de cotor si se frunzulitele verzi, apoi se desface in buchetele. Se pune o oala cu apa si putina sare pe foc, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga buchetelele de conopida, lasand focul mic. Cand conopida este fiarta (adica se inteapa usor cu furculita), se scoate cu spumiera si se lasa sa se scurga de apa.
  2. Se unge cu unt o tava termorezistenta, se asaza buchetelele de conopida, iar deasupra se toarna sosul alb amestecat cu cascaval. Tava se baga in cuptorul incins pentru 10-15 minute, apoi se poate servi.

Recomandari

Mancaruri