Conopida cu smantana

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pentru acele zile cand nu aveti timp suficient pentru prepararea unui pranz delicios, va oferim o reteta rapida si delicioasa de conopida cu smantana.

Ingrediente

    • 1 conopida
    • 300 gr smantana
    • sare
    • 1  lingura unt
    • 1 lingurita faina

Instructiuni de preparare

  1. Conopida  intreaga se curata si se spala sub jet de apa rece, apoi se pune o oala cu apa si sare pe foc. Cand apa  incepe sa clocoteasca se adauga conopida si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand conopida este fiarta se scurge de apa si se lasa sa se raceasca.
  2. Se unge o tava termorezistenta cu unt, apoi se pune conopida desfacuta buchetele si se toarna smantana in care s-a amestecat o lingurita de faina.
  3. Se baga tava in cuptorul incins pentru 10 minute, apoi se poate servi.

Recomandari

Mancaruri