Ciuperci taranesti

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciupercile taranesti sunt delicioase si le puteti servi atat ca fel principal cat si ca garnitura.

Ingrediente

    • 1 ceapa
    • 200 gr smantana
    • 1 legatura patrunjel verde
    • 800 gr ciuperci proaspete
    • 150 gr unt
    • sare
    • 1 legatura marar
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Ciupercile se curata, se spala in mai multe ape, se taie lamele si se calesc in unt, impreuna cu ceapa, curatata, spalata si tocata marunt. Cand incep sa se prajeasca, se sting cu smantana.
  2. Se ia cratita de pe foc, se potriveste gustul cu sare si piper si se da la cuptor, la foc domol, timp de aproximativ jumatate de ora.
  3. Ciupercile taranesti se servesc presarate cu marar si patrunjel, tocate marunt.

Recomandari

Mancaruri