Chilli cu carne

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Chilli cu carne este un preparat asiatic pe care ar trebui sa il incercati si dvs macar o data. Se prepara foarte repede si este gustos!

Ingrediente

    • 450 gr carne tocata
    • 400 gr pulpa de rosii
    • 2 catei de usturoi
    • 2 ardei iuti rosii
    • 200 gr porumb dulce din conserva
    • 400 gr fasole rosie din conserva
    • 1 ceapa mare
    • 1 lingura ulei
    • 1 lingurita cimbru uscat
    • 1 linguita chimion macinat
    • piper macinat
    • patrunjel verde
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Incinge uleiul intr-o cratita sau tigaie adanca. adauga ceapa si usturoiul tocate marunt si putina sare. cand ceapa s-a inmuiat, adauga carnea si lasa pe foc pana isi schimba culoarea.
  2. Scurge grasimea inexces, adauga ardeii iuti taiati mare, cimbrul, chimionul si , daca mai este nevoie sare.
  3. Amesteca bine de tot, adauga fasolea scursa si clatita putin, pulpa de rosii si o ceasca de apa.Lasa sa dea in clocot, da focul mic, acopera vasul cu capac si lasa sa fiarba 20 de minute.
  4. Adauga porumbul, amesteca usor, decoreaza cu patrunjel verde si serveste!

Recomandari

Mancaruri