Carne de vita cu morcovi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Mancarea de vita cu morcovi este omancare usore, delicioasa, pe care o poate prepara chiar si cea mai neexperimentata bucatareasa.

Ingrediente

    • 500 gr carne de vita
    • 4 buc morcovi
    • 1 lingura zahar
    • 1 ceapa
    • sare
    • 1 lingurita faina
    • 100 gr unt

Instructiuni de preparare

  1. Se taie carnea bucatele, se toaca ceapa si se pun impreuna intr-o cratita cu unt, pe foc mic, sa fiarba in zeama lor pana inep sa se rumeneasca. Se toarna apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba acoperita pe foc.
  2. Morcovii se rad de coaja, se spala si se taie in forma de betisoare lungi de 3 cm si groase de 1 cm.
  3. Cand carnea este aproape gata, se adauga morcovii si sosul de zahar ars stins cu 4 linguri de apa. Se adauga in sos o lingurita cu faina si se fierbe totul la cuptor. Cand morcovii sunt fierti, se lasa sa scada, apoi se poate servi.

Recomandari

Mancaruri