Carne de vita cu ciuperci si cabanos

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Carnea de vita cu ciuperci si cabanos este un preparat pe care il puteti incerca la sfarsit de saptamana cand aveti invitati la masa. Este o mancare usora pe care o puteti prepara si fara cabanos si folosind mai multe ciuperci.

Ingrediente

    • 500 gr carne de vita
    • 200 gr cabanos
    • 1 lingurita faina
    • 1 foaie de dafin
    • 3 linguri ulei
    • 2 cepe
    • 100 gr ciuperci
    • patrunjel verde
    • 200 gr pasta de tomate
    • cimbru
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se taie carnea bucatele, se toaca ceapa si se pun cu 3 linguri de ulei intr-o cratita, sa se inabuse, pe foc mic, acoperind cratita cu capac. Carnea se lasa sa fiarba pana isi lasa zeama si incepe sa se rumeneasca, apoi se adauga faina si patrunjelul verde tocat fin, lasand focul mic.
  2. Cand carnea este aproape gata se adauga pasta de tomate si se baga cratita la cuptor. Cabanosul se taie in bucatele de 2 cm si se inabusa in unt impreuna cu ciupercile, apoi se adauga peste carne si se lasa la cuptor ca sa scada sosul.
  3. Cand mancarea este gata se serveste cu garnitura de paste si cu multa verdeata proaspata tocata marunt.

Recomandari

Mancaruri