Carnati cu plante aromate

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Mancarea de carnati cu plante aromate, este o mancare satioasa si armata, gustoasa si usor de preparat.

Ingrediente

    • 4-6 carnati mari
    •  plante aromate (cimbru, salvie, busuioc, rozmarin)
    • 50 gr unt
    • 100 gr parmezan
    • 500 ml supa de carne
    • 1 lamaie

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 1 ora

  1. Spalati plantele in apa calduta, scuturati-le in apa, taiati-le in bucati mari de 4-5 cm si lasati-le in apa cu zeama de lamaie pentru jumatate de ora.
  2. Spalati carnatii, stergeti cu servetele de hartie, taiati fiecare bucata in 3-4 felii.
  3. Taiati untul in bucati mici si imprastiati-le intr-o cratita emailata. Puneti plantele peste unt si carnatii, deasupra plantelor. Adaugati supa de carne (sau apa calda). Puneti cratita in cuptorul cald pentru 1/2 ora, stingeti focul si presarati peste carnati parmezan ras, cand carnatii s-au rumenit.
  4. Serviti portionat: carnatii langa legume fierte, paine de casa si vin rosu.

Recomandari

Mancaruri