Calcan cu unt si capere

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Calcanul cu unt si capere este un preparat delicios pe care merita sa il incercati si dvs!

Ingrediente

    • 1,5 kg calcan
    • patrunjel verde tocat
    • otet
    • 130 gr unt
    • capere
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. calcanul se spala bine sii se pune sa fiarba la foc mic, intr-o oala cu apa sau supa. Cand pestele este fiert se scoate si se lasa sa se raceasca putin dupa care i se scoate pielea si se asaza frumos pe un platou, se decoreaza cu capere inabusite in unt.
  2. Se amesteca putin otet cu putina supa din care a fiert pestele, iar sosul obtinut se toarna peste peste. Se toarna si unt fierbinte si se serveste cu patrunjel tocat marunt.

Recomandari

Mancaruri