Budinca de varza- varianta 4

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca de varza trebuie sa o incercati pentru ca este delicioasa, aromata si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 1 varza de 1 kg
    • 3 linguri smantana
    • 1 lingura marar tocat
    • 3 linguri pesmet
    • 3 linguri unt topit
    • 3 oua
    • 20 gr unt
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata varza de primele foi, se taie in sferturi si se opareste in apa clocotita cu sare. Se scoate cu lingura cu gauri, se pune in strecuratoare sa se scurga bine, apoi se toaca marunt. Se aduaga peste varza untul topit, mararul tocat, pesmetul, smantana si ouale intregi, amestecand compozitia.
  2. Se toarna totul intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si presarata cu pesmet, apoi se baga in cutpor 40 de minute sa se coaca.

Recomandari

Mancaruri