Broaste cu sos alb

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Broastele cu sos alb poate pentru unii nu par gustoase dar daca le veti gusta o data cu siguranta nu le veti uita prea usor aroma.

Ingrediente

    • 20-30 de broaste
    • 2 galbenusuri de ou
    • 1 lingura faina
    • 7 linguri lapte
    • 150 gr unt
    • 1 leg patrunjel verde
    • 1 lingura smantana
    • otet
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Picioarele de la broaste, la care se taie cu foarfecele degetele, se spala si se macereaza putin cu sare, piper si otet, apoi se scot si se inabusa intr-o cratita cu unt fierbinte, la foc mic.
  2. Se prepara un sos alb subtire din 50 gr unt, 1 lingura cu faina, 1 lingura cu smantana, 7 linguri cu lapte si 2 galbenusuri. 
  3. Se toarna sosul peste broaste, se lasa sa fiarba 2-3 clocote, se amesteca cu patrunjel verde tocat, apoi se servesc.

Recomandari

Mancaruri