Ardei umpluti cu cuscus

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ardeii umpluti cu cuscus au o aroma foarte aromata si delicata pe care o veti indragi pe loc...

Ingrediente

    • 4 ardei grasi rosii
    • 100 gr costita
    • 1/2 lingurita busuioc uscat
    • busuic verde
    • nucsoare
    • 150 gr cuscus
    • 8 rosii cherry
    • ulei  de masline
    • lamaie
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se taie ardeii pe lung, se scoate cu atentie cotorul, fara a rupe codita, apoi se curata de vinisoare.
  2. Se pune cuscusul la inmuiat in apa calda cat sa il acopere, timp de 10 minute.
  3. Se taie costita in fasii, apoi se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei.
  4. Se strecoara cuscusul, care apoi se amesteca cu putina nucsoara, sare, busuioc uscat, o lingura cu ulei de masline si fasiile de costita.
  5. Se pune compozitia in ardei, pe jumatate, se infige cate o rosioara si se pune ardeii intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se baga tava in cuptorul incins, la foc potrivit 30 de minute,ana se inmoaie ardeii.
  6. Ardeii umpluti cu cuscus se servesc cu felii de lamaie si cu frunze de busuioc verde.

Recomandari

Mancaruri