Sparanghel piure

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sparannghelul piure este o garnitura delicioasa si foarte sanatoasa. In acelasi timp sparanghelul piure este una din cremele care se introduc in alimentatia sugarilor la varsta de 7 luni.

Ingrediente

    • 1 snop de sparanghel
    • 1 1/2 lingura faina
    • 75 ml apa in care a fiert sparanghelul
    • 2 linguri unt
    • 75 ml lapte

Instructiuni de preparare

  1. Se face un sos alb din 1 lingura de unt, faina, lapte si apa din care a fiert sparanghelul.
  2. Sparanghelul fiert si scurs bine de apa se paseaza cu mixerul, apoi se amesteca cu sosul alb preparat, adaugand unt si sare, dupa gust.

Recomandari

Garnituri