Snitel de porc cu cascaval

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Snitelele de porc cu cascaval sunt gustoase si foarte usor de preparat, fiind ideale pentru masa de pranz.

Ingrediente

    • 4 cotlete de porc fara os
    • 1 ardei gras rosu
    • 3 fire de patrunjel verde
    • 2 linguri pesmet
    • 150 gr cascaval
    • 1 lingurita cu parmezan ras
    • 2 oua
    • 2 linguri cu faina
    • piper macinat
    • sare
    • ulei pentru prajit

Instructiuni de preparare

  1. Cotletele de porc se bat cu ciocanelul pentru snitele, se sareaza, se pipereaza, apoi se lasa deoparte. Cascavalul se taie felii mai rosute, ardeiul gras se taie cubulete, iar patrunjelul verde se toaca cat mai fin.
  2. Separat, se amesteca parmezanul ras cu pesmetul, iar ouale se bat ca pentru omleta.
  3. Se presara pe fiecare bucata de carne putin patrunjel verde si putin ardei gras, se pune peste felia de cascaval, se impatureste si se prinde cu scobitori.
  4. Se dau snitelele prin faina, ou si prin amestcul d eparmezan cu pesmet, apoi lasa-le la rece 30 de minute, dupa care prajeste-le in ulei incins pana devin aurii, pe ambele parti.
  5. Snitelele de porc cu cascaval se servesc fierbinti cu salata si orez fiert natur.

Recomandari

Friptura sau Gratar