Snitel de peste

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Snitelul de peste este un preparat usor,dieetic pe care il puteti prepara chiar si cu cateva minute inainte de a-l servi.

Ingrediente

    • 6 fileuri de peste, fara oase
    • 4 linguri faina
    • piper  macinat
    • 2 oua
    • ulei pentru prajit
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Fileurile de peste se spala cu apa rece, se streg cu servete absorbante, apoi se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se acopera vasul cu folie de plastic si se baga fileurile la frigider pentru 30 de minute.
  2. Se trec fileurile de peste prin faina, prin ou batut cu sare si piper, apoi iar prinfaina, dupa care se rumenesc in ulei incins, pe ambele parti.
  3. Cand sunt gata snitelele se scot pe servete absorbante, apoi se servesc  cu garnitura de cartofi si felii de lamaie. Pentru a intregi aroma pestelui puteti adauga si cateva frunze de busuioc, la decor.

Recomandari

Friptura sau Gratar