Rulou marinaresc

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cand chiar nu mai stiti ce sa mai gatiti pentru masa de pranz este momentul sa preparati un rulou marinaresc.Se prepara rapid, nu necesita multe ingrediente, iar gustul este mai mult decat delicios!

Ingrediente

    • 1 kg pulpa de porc fara os
    • 1 legatura marar verde
    • piper
    • 5 fire  de cimbru proaspat
    • sare
    • ulei
    • 4 oua fierte

Instructiuni de preparare

  1. Ouale fierte se curata de coaja si taie cubulete mici. In castronul cu ouale se adauga piper macinat, cimbru tocat marunt, sare si mararul tocat fin.Se omogenizeaza compozitia si daca e nevoie se mai potriveste o data gustul de sare si piper.
  2. Carnea se intinde si se bate cu ciocanul de snitele pana se obtine un fel de foaie.Se toarna compozitia de ou si se ruleaza. Se leaga rulada cu ata alimentara sau se prinde cu scobitori si se pune intr-o tava unsa cu ulei. Se unge rulada de carne cu ulei, apoi se baga tava in cuptor si se lasa pana cand carnea este rumenita pe toate partile.
  3. In momentul servirii se scoate mai intai ata sau scobitorile si se feliaza, servind cu o garnitura de cartofi prajiti sau legume la gratar.

Recomandari

Friptura sau Gratar