Pulpe cu miere

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pulpele cu miere au un gust bun si o aroma foarte fina, de aceea ele pot fi servite atat la o masa simple alaturi de familie cat si la o masa festiva.

Ingrediente

    • 4 pulpe de pui
    • 250 gr miere de albine
    • sare
    • rozmarin
    • 100 gr boabe de mustar
    • 100 ml ulei
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Spala pulpele cu apa rece, apoi sterge-le cu un servet absorbant.Condimenteaza-le cu sare si piper, apoi unge-le cu ulei.
  2. Separat, amesteca mierea de albine cu boabele de mustar si unge pulpele de pui cu compozitia obtinuta. Pune pulpele le pui intr-o tava pe acre o bagi la cuptor pentru 45 de minute. Din cand in cand mai stropeste carnea cu sosul din tava ca sa nu se usuce prea mult.
  3. Scoate tava din cuptor cand friptura are culoarea caramelului, decoreaza cu rozmarin si serveste-le cat sunt inca calde.

Recomandari

Friptura sau Gratar