Pui de balta pane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pui de balta pane este un preparat pe care nu il puteti rata, deoarece este foarte gustos si aromat.

Ingrediente

    • 1 kg pulpe de pui de balta
    • 150 gr faina
    • 5 oua
    • 250 gr pesmet
    • 200 ml ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Pulpele de pui de balta se spala si se sareaza.Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, iar faina si pesmetul se cedrn.
  2. Pulpele de pui de balta se trec prin faina, ou batut si pesmet, apoi se rumenesc in ulei incins.
  3. Pulpele de pui de balta pane se servesc calde cu multe felii de lamaie.

Recomandari

Friptura sau Gratar