Pui cu sos de branza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Puiul cu sos de branza este un preparat delicios si apetisant, foarte gustos si usor de preparat.

Ingrediente

    • 1/2 pui
    • 2 morcovi
    • 1/2 telina
    • 100 gr branza de vaci
    • 100 gr cascaval
    • 2 oua
    • 1 buchet broccoli
    • 4 ciuperci mari
    • sare
    • piper
    • 100 ml vin
    • ulei

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 3 portii

Timp de preparare 90 minute

  1. Cureti si speli morcovul si telina. Fierbi legumele separat, apoi le tai in feliute.
  2. Speli puiul, il zvanti, apoi il rumenesti in putin ulei incins, il scoti si-l pui intr-o tava.
  3. Calesti legumele in grasimea de la pui. Cureti si speli palariile de ciuperci. Le asezi intr-o tava unsa cu ulei, le presari cu sare si le dai la cuptor, timp de 10-15 minute.Dupa aceea, umpli ciupercile cu legume si le asezi pe langa pui, impreuna cu broccoli.
  4. Pentru umplutura, freci branza cu ouale, sare, piper si cascavalul ras si repartizezi compozitia cu lingura, peste ciuperci. Torni putin vin in tava si dai totul la cuptor, pentru gratinare.

Recomandari

Rulada de pui cu fructe de mare

Rulada de pui cu fructe de mare este un preparat exotic, aromat si usor de preparat, in acelasi timp.

30 min
4 servings

Ciocanele de pui cu sos alb

Ciocanelele de pui cu sos alb sunt foarte gustoase si aromate, ele fiind perfecte pentru masa de pranz sau de ce nu si la cina, alaturi de o salata de cruditati.

30 min
4 servings

Aripioare de pui cu sos picant

Aripioarele de pui cu sos picant sunt delicioase, aromate si foarte gustoase. Daca doriti ca sosul sa nu fie picant puteti sa inlocuiti boiaua iute cu cea dulce.

30 min
4 servings

Friptura de pasare cu sos de mere

Friptura de pasare cu sos de mere este un preparat pe care trebuie sa il preparati deoarece este foarte aromat si gustos.

30 min
4 servings

File de salau cu sos de capere

Fileul de salau cu sos de capere este delicios, rapid de preparat si de mare efect la masa.

30 min
4 servings

Friptura sau Gratar