Pui cu sos de branza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Puiul cu sos de branza este un preparat delicios si apetisant, foarte gustos si usor de preparat.

Ingrediente

    • 1/2 pui
    • 2 morcovi
    • 1/2 telina
    • 100 gr branza de vaci
    • 100 gr cascaval
    • 2 oua
    • 1 buchet broccoli
    • 4 ciuperci mari
    • sare
    • piper
    • 100 ml vin
    • ulei

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 3 portii

Timp de preparare 90 minute

  1. Cureti si speli morcovul si telina. Fierbi legumele separat, apoi le tai in feliute.
  2. Speli puiul, il zvanti, apoi il rumenesti in putin ulei incins, il scoti si-l pui intr-o tava.
  3. Calesti legumele in grasimea de la pui. Cureti si speli palariile de ciuperci. Le asezi intr-o tava unsa cu ulei, le presari cu sare si le dai la cuptor, timp de 10-15 minute.Dupa aceea, umpli ciupercile cu legume si le asezi pe langa pui, impreuna cu broccoli.
  4. Pentru umplutura, freci branza cu ouale, sare, piper si cascavalul ras si repartizezi compozitia cu lingura, peste ciuperci. Torni putin vin in tava si dai totul la cuptor, pentru gratinare.

Recomandari

Friptura sau Gratar