Piept de curcan umplut-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pieptul de curcan umplut sunt de fapt niste rulouri delicioasa, satioasa si foarte aromate pe acre le puteti servi si ca aperitiv.

Ingrediente

    • 500 gr piept de curcan
    • 300 gr fasole verde fideluta
    • 8 felii mozzarella
    • 50 ml vin alb
    • unt
    • 200 gr bacon
    • 10 fire sparanghel
    • patrunjel verde
    • zeama de lamaie
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Taie pieptul de curcan in felii si bate-le cu ciocanul de snitele. Da-le cu sare si putin piper si pune-le suprapuse in frigider, pentru 30 de minute.
  2. Intre timp, opareste fasolea 2 minute in apa clocotita cu sare si apoi da-o prin jet de apa rece ca sa nu isi schimbe culoarea, si lasa-le sa se scurga.
  3. Asaza pe fiecare felie de carne una de mozzarella si cateva fire de fasole. Ruleaza cu atentie si infasoara intr-o felie de bacon. Pentru mai multa siguranta, leaga rulourile cu ata.
  4. Incinge unt intr-o tigaie si prajeste rulourile 2 minute,apoi asaza-le intr-o tava, strecoara sosul de unt deasupra, toarna vinul, sare si piper. Baga tava in cuptorul incins 20 de minute, la foc moderat.
  5. Opareste sparanghelul 2 minute, caleste-l repede, stropeste cu zeama de lamaie si presara patrunjel.
  6. Serveste rulourile de curcan cu garnitura de sparanghel si sos de unt si lamaie

Recomandari

Friptura sau Gratar