Muschi de caprioara la frigare

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Muschiul de caprioara la frigare este un preparat vanatoresc pe care trebuie sa il incercati ori de cate ori aveti ocazia.

Ingrediente

    • 2 muschi de caprioara
    • usturoi
    • 2 linguri cu unt
    • 175 ml vin
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Carnea de caprioara se marineaza 10-12 ore intr-un amestec de apa, vin, otet, usturoi si cimbru. Amestecul lichid trebuie sa acopere bine carnea, care se intoarce dupa cateva ore, batand-o usor cu un batator inainte de a o pune din nou in solutie.
  2. Stergi muschiul, il despici usor, il ungi cu unt topit, sarezi, piperezi si pui pe frigare. Frigarea o pui direct pe jar si o tii pana cand carnea capata o crusta protectoare.Intorci frigarea, o inalti eventual pe o bucata de lemn si continui frigerea.
  3. Cand carnea devine frageda, o stropesti cu vin si cu putin unt si o mai lasi 15 minute pe jar moale.
  4. Servesti friptura feliata cu garnitura de cartofi prajiti, stropita cu mujdei de usturoi, cu putina paine proaspata si un pahar cu vin rosu.

Recomandari

Friptura sau Gratar